Staat u voor een punt waarbij u wel wat hulp kunt gebruiken op (online) communicatiegebied? Samen werken we aan de juiste inzet en vorm van uw communicatie zoals uw huisstijl en website.

De website is hét hedendaagse visitekaartje van en vaak een eerste kennismaking met uw bedrijf. Een eerste indruk kunt u maar één keer maken, zorg dus dat uw website goed laat zien wie u bent en waarvoor mensen bij u terecht kunnen. SMECK biedt u laagdrempelige ondersteuning of uitvoering van de ontwikkeling en/of optimalisatie van uw huisstijl en website.

Website ontwikkeling

Frisse, eigentijdse websites voor: zzp, mkb, freelancers, (startende) ondernemers, coaches, trainers, interimmers, particulieren en verenigingen. De online wereld biedt u volop mogelijkheden.

Website optimalisatie

Uw website ziet er goed uit maar komt misschien niet meer helemaal overeen met uw organisatie. Het is niet altijd nodig direct een nieuwe website te bouwen. Een update kan uitkomst bieden.

Huisstijl

Een professioneel logo of een volledige huisstijl schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten. Wij ontwerpen met veel plezier een logo of huisstijl waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt.