Staat er een evenement of project op de planning en komt u ogen & handen te kort? Wij steken graag de handen uit de mouwen en dragen bij aan evenementen ondersteuning voorafgaand,tijdens en na uw evenement in coördinatie en uitvoering zoals op- en afbouw.

Coördinatie evenementen

Ontzorgen, dat is het doel. Een geslaagd evenement organiseren vergt veel aandacht voor uiteenlopende zaken. Tijdens de uitvoering van een evenement zijn overal oren en ogen nodig. SMECK voorziet graag in diverse vormen van evenementencoördinatie en productieondersteuning.

In iedere organisatie waar alcohol geschonken en/of verkocht wordt moet volgens de Drank en Horecawet altijd minimaal 1 medewerker aanwezig zijn met de SVH Verklaring. Ook hierin kan SMECK u ondersteunen.

Op- en afbouw evenementen

Van een klein tot groot evenement, congres of beurs, SMECK bouwt het samen met u. Meubeldistributie, decoratie distributie, het plaatsen van hekken, barren, steigers en andere werkzaamheden op uw evenement, overal waar nodig bieden wij een helpende hand. Tijdens het evenement kan SMECK zorg dragen voor bijvoorbeeld de bevoorrading van artiesten en organisatie. Kortom, van vele markten thuis!

Laat u voorafgaand, tijdens en na afloop ontzorgen door onze

  • Productiemedewerkers
  • Heftruckchauffeurs (gecertificeerd)
  • Barmanagers voor festivals & evenementen
  • Horeca- / Partymanagers
  • Bar & catering medewerkers