Met passie voor draaiboeken, begrotingen en het werven van medewerkers verzorgen we de volledige uitwerking en uitvoering van producties voor o.a. bedrijfsborrels, bijeenkomsten, congressen of festivals.

U wilt een evenement laten plaatsvinden, maar heeft slechts een globaal idee, nog geen locatie gevonden en u weet niet hoe u het moet de evenementen organisatie moet oppakken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! SMECK zorgt voor een uniek en spetterend evenement op een passende locatie. Of het nu gaat om de inrichting, decoratie of catering; SMECK zorgt ervoor dat alle ingredi├źnten aanwezig zijn om uw evenement tot een succes te maken.

Dit kan op basis van een door u gekozen thema, maar u kunt zich ook laten inspireren door onze expertise en ervaring. Tenslotte is ons doel uw evenement uniek te laten zijn! SMECK verzorgt professioneel maatwerk voor: publieksevenementen , bedrijfsevenementen , bruiloftsfeesten, teambuilding activiteiten, sportieve dagen, feestelijke openingen, etc.. Natuurlijk staat SMECK voor iedere nieuwe uitdaging open!