We kennen allemaal iemand in onze omgeving die het zwaar heeft gehad, in een moeilijk periode zit of zich daar net doorheen heeft geslagen. Of misschien iemand die zich geweldig inzet voor zijn of haar omgeving. Net die personen die zichzelf wat meer naar de achtergrond verschuiven wil jij weleens in het zonnentje zetten.

Een groepje kleine ondernemers uit Vlijmen heeft de handen ineen geslagen en wil die speciale persoon de kans bieden. Laat die persoon stralen voor een dag, laten we hem/haar een hart onder de riem steken of weer een extra boost geven: JE KAN HET: RISE & SHINE!

Een dag in het zonnetje
Gedurende Rise & Shine wordt de Vlijmense zon een speciale verwendag aangereikt. Deze dag wordt ingevuld met hairfashion, make-up, styling een schoonheidsbehandeling en met een fotoshoot. De dag wordt afgesloten in bijzijn van een intiem gezelschap in een horecagelegendheid in Vlijmen. Hier wordt de deelnemer warm onthaald.

SMECK heeft als medeorganisator van RISE&SHINE de volledig productiecoördinatie, de communicatie, de website ontwikkeling en de vormgeving gerealiseerd.